Scule pentru frezat

Scule pentru frezatComparare Produse (0)


Freza concava

Freza concava face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 3540-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- r (mm) 1, d (mm) 50, l (..

Freza convexa

Freza convexa face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 3546-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- r (mm) 1, d (mm) 50, l (..

Freza semiconcava

Freza semiconcava face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 3545-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- r (mm) 1, d (mm) 50,..

Freza unghiulara biconica

Freza unghiulara biconica face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 3542-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d (mm) 40, l..

Freza unghiulara conica

Freza unghiulara conica face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 3541-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d (mm) 40, l (..

Freze cilindrice

Freze cilindrice face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 578-76Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d (mm) 50, l (mm) 40, ..

Freze cilindro-frontala cu coada cilindrica

Freze cilindro-frontala cu coada cilindrica face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 1684-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele mo..

Freze cilindro-frontala cu coada conica

Freze cilindro-frontala cu coada conica face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 1683-80Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele..

Freze cilindro-frontale

Freze cilindro-frontale face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 579-76Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d (mm) 40, l (m..

Freze disc cu trei taisuri cu dinti in zigzag

Freze disc cu trei taisuri cu dinti in zigzag face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 2215/1-86Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarel..

Freze disc detalonate pentru canale

Freze disc detalonate pentru canale face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 2214-75Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d ..

Freze disc pentru canale

Freze disc pentru canale face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 580-75Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d (mm) 50, l (..

Freze pentru canelat cu coada cilindrica

Freze pentru canelat cu coada cilindrica face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 1680-79Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele model..

Freze pentru canelat cu coada conica

Freze pentru canelat cu coada conica face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 1681-85Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d..

Freze unghiulare simetrice

Freze unghiulare simetrice face parte din categoria Scule pentru frezat si vine cu urmatoareleSpecificatii: Standard: 5651-79Pentru acest produs, va punem la dispozitie urmatoarele modele- d (mm) 50, ..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)