Ghidaje cu role recirculabile GRT

Ghidaje cu role recirculabile GRT

Ghidaje cu bile recirculabile GRT 4 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Tip: GRT 4Alte denumiri ale acestui produs sunt: rotax 


Comparare Produse (0)


Ghidaje cu bile recirculabile GRT 4

Ghidaje cu bile recirculabile GRT 4 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Tip: GRT 4Alte denumiri ale acestui produs sunt: rotax / rotax-uri, p..

Ghidaje cu role recirculabile GRT 1

Ghidaje cu role recirculabile GRT 1 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleCaracteristici Tehnice: Clasa de precizie 1: 1.5Clasa de precizie 2: 2.5Clasa de pr..

Ghidaje cu role recirculabile GRT 2

Ghidaje cu role recirculabile GRT 2 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Viteza: 10 m / minTip: GRT 2Caracteristici Tehnice: Clasa de precizie..

Ghidaje cu role recirculabile GRT 3

Ghidaje cu role recirculabile GRT 3 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Viteza: 10 m / minTip: GRT 3Caracteristici Tehnice: Clasa de precizie..

Ghidaje cu role recirculabile GRT 4

Ghidaje cu role recirculabile GRT 4 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Viteza: 10 m / minTip: GRT 4Caracteristici Tehnice: Clasa de precizie..

Ghidaje cu role recirculabile GRT 5

Ghidaje cu role recirculabile GRT 5 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Viteza: 10 m / minTip: GRT 4Caracteristici Tehnice: Clasa de precizie..

Ghidaje cu role recirculabile GRT 6

Ghidaje cu role recirculabile GRT 6 face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Viteza: 10 m / minTip: GRT 6Caracteristici Tehnice: Clasa de precizie..

Ghidaje cu role recirculabile Inna

Ghidaje cu role recirculabile Inna face parte din categoria Ghidaje cu role recirculabile GRT si vine cu urmatoareleSpecificatii: Viteza: 10 m / minTip: InnaCaracteristici Tehnice: Clasa de precizie 1..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)