Contact Banner Contact Banner

Despre Noi

Cine suntem

Infiintata in anul 2012, Uzinrom Holding S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc, care vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse, in majoritate romanesti, pentru a satisface o cerere cat mai mare a pietii.

Obiectul principal de activitate il reprezinta vanzarea mai multor tipuri de produse consumabile si echipamente precum: piese de schimb pentru poduri rulante si masini unelte, cuplaje electromagnetice, frane fea ridicatoare electrohidraulice (tip REH), pompe si motoare cu roti dintate si cu pistoane axiale, aparataj electric etc.

Misiunea

Misiunea noastra este de a fi permanent un exemplu de profesionalism in livrarea si asigurarea la nivel de performanta corespunzator a exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Astfel, toate produsele oferite de catre Uzinrom Holding S.R.L. sunt insotite de cate un Certificat de calitate / garantie.

Efortul nostru in a va oferi cel mai mic pret de pe piata, arata respectul pentru fiecae client in parte fara a diminua calitatea inalta a serviciilor furnizate.